Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Parkovacie miesto v garáži na Račianskej v BA-Nové Mesto

Ulica: Račianska
Obec: Bratislava-Nové Mesto
Okres: Bratislava III
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Objekty
Typ: Predaj
Typ objektu: Garáže a parkovacie miesta
26 000 €

Popis nehnuteľnosti

Mám pre vás jedinečnú príležitosť získať parkovacie státie v podzemnej garáži v prestížnom projekte Guthaus na Račianskej ulici v Novom Meste. Toto parkovacie státie s osobným vlastníctvom má rozlohu 12 m2 a nachádza sa na -1. podzemnom podlaží v súkromnom areáli projektu Guthaus. Prístup do garáže je zabezpečený cez rampu, kde sa automaticky načíta vaše EČV.

Hlavné výhody tohto ponúkaného parkovania:

Výborná lokalita: Guthaus sa nachádza v jednom z najžiadanejších sídelných obvodov v Novom Meste. Je to ideálne pre tých, ktorí pracujú alebo žijú v tejto oblasti, a je rýchlo dostupný električkou a autobusom.

Dopravná dostupnosť: S rýchlym prístupom na diaľnicu a hlavné cesty cez mesto, toto parkovanie je pohodlné pre vodičov a umožňuje ľahkú mobilnosť v rámci mesta.

Bezpečnosť: Podzemná garáž v súkromnom areáli projektu poskytuje bezpečné parkovanie pre vaše vozidlá a objekt je strážený bezpečnostnou službou 24/7. 

Ďaľšie: Možnosť nabíjania pre elektromobil po dohode so susedom, prípade príležitosť zriadiť nabíjaciu stanicu. 

Cena parkovacieho miesta je vo výške 25 000 EUR vrátane provízie za služby RK. Táto ponuka je obzvlášť vhodná pre tých, ktorí ocenia komfort a praktickosť pri parkovaní svojho vozidla v tejto frekventovanej lokalite.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Celková plocha:
14.58 m2

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti