Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

🏡3 izb. bungalov v Bučanoch s pozemkom o výmere 596 m2

Ulica: Mlynská
Obec: Bučany
Okres: Trnava
Kraj: Trnavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
188 000 €

Popis nehnuteľnosti

3 izb. bungalov v novostavbe, ktorý si môžete dokončiť podľa vašich predstáv!

Pripravení na nový začiatok? Tento elegantný rodinný dom, ktorý si viete dozariadiť podľa vašich predstáv a potrieb čaká práve na vás. 

Očarujúce Vlastnosti:

Prispôsobte si ho podľa seba: S 3 izbami, úžitkovou plochou 80 m2 na pozemku o 596 m2 máte k dispozícii dostatok priestoru na vytvorenie svojho vysnívaného bývania. Dom má nepriechodné izby, ktoré poskytujú absolútne súkromie. Navyše, priamy východ z obývacej izby vedie na terasu, kde môžete relaxovať a užívať si voľné chvíle.

Moderná Výbava a Energetická Efektívnosť: Dom je vybavený podlahovým teplovodným kúrením s elektrickým kotlom, čo zabezpečuje pohodlné bývanie v každom ročnom období. Okná sú trojsklá so 6 komorami, pripravené na vonkajšie žalúzie. V dome je aj predpríprava na klimatizáciu, kamerový systém, alarm, aby vám vždy bolo príjemne a bezpečne vo vašom novom domove.

Úsporný a Moderný Vzhľad: Dom je tehlový a kompletne zateplený 20 cm polystyrénom, čo nielenže znižuje náklady na energiu, ale tiež zabezpečuje moderný vzhľad. Strecha je škridlová Bramak Classic Protector čo dodáva domu šmrnc. Vrámci domu sú k dispozícii všetky IS (Inžinierske Siete): Voda, Elektrika, Kanalizácia, Plyn

Komfortné parkovanie: Pred domom viete zaparkovať 2 autá a cez cestu máte priestor pre až 3 autá, keď vám príde návšteva.

Možnosť Dokončenia do Štandardu: Dom bude dokončený do stavu holodom v júni/2024. Ak máte svoje vlastné predstavy o tom, ako by mal váš dom vyzerať, môžeme vám ho dokončiť do štandardu podľa vašich predstáv za približne 15 000 eur.

Výborná Lokalita: Okrem všetkých týchto výhod máte v blízkosti kompletnú občiansku vybavenosť a vynikajúcu dopravnú dostupnosť do mesta Trnava a okolia.

Všetko Zahrnuté v Cene: Cena nehnuteľnosti zahŕňa nielen samotný dom, ale aj províziu a kompletný právny servis.

Nezmeškajte túto jedinečnú príležitosť vytvoriť si dom, o ktorom ste vždy snívali. Tento dom je viac než len nehnuteľnosť, je to začiatok novej kapitoly vo vašom živote.

Predajná cena: 188.000,-EUR!

Vlastnosti

Status:
aktívne
Plocha pozemku:
596 m2
Typ zeme:
rovina
Zastavaná plocha:
97 m2
Podlahová plocha:
80 m2
Stav:
novostavba
Počet izieb:
3
Energetický certifikát:
A
Typ budovy:
tehla
Terasa:
áno
Terasa plocha:
18 m2
Počet terás:
1
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Plyn:
áno
Kanalizácia:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti