Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

REZERVOVANÉ 🏡 4 izbový rodinný dom s bazénom v Miloslavove-Alžbetin dvor

Ulica: Wienerova
Mestská časť: Alžbetin Dvor
Obec: Miloslavov
Okres: Senec
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
288 000 €

Popis nehnuteľnosti

🏡 Elegantný a moderný 4-izbový dom, ktorý je ako stvorený pre pohodlný život. S úžitkovou plochou 91,97 m2 a nachádzajúci sa na rozlohe pozemku 445,82 m2, tento dom poskytuje ideálny priestor pre pohodlné bývanie. S celkovou zastavanou plochou 110 m2 a rozsiahlym dvorom o veľkosti 283 m2, si môžete užívať relaxačné chvíle vonku, ktoré dopĺňajú 3 parkovacie miesta pred domom.

🔒 Bezpečnosť a súkromie v uzavretom areáli s elektrickou bránou, kde sa nachádza 12 domov. Tento dom má individuálny vchod a vstup cez záhradu, čo poskytuje maximálne súkromie.

🛠️ Novostavba z r. 2021, interiér je vybavený laminátovou podlahou v prevedení dreva v izbách, kuchyni a predsieni, zatiaľ čo kúpeľňa a WC sú vybavené vkusnou dlažbou a obkladom v imitácii kameňa. Podlahové kúrenie s termostatmi v každej izbe zabezpečuje pohodlnú teplotu po celý rok.

🪑 Atmosféru dotvára elegantný atypický nábytok na mieru, ktorý je už zahrnutý v cene, a romantický krb v obývacej izbe.

🚽 Štýlová kúpeľňa s WC a individuálne WC poskytujú vysoký komfort. Okná s trojsklom a vonkajšími žalúziami na diaľkové ovládanie zabezpečujú optimálnu izoláciu a súkromie.

🌞 Vychutnajte si slnečné dni na zastrešenej terase (7 x 3,6 m) s priamym východom z obývacej izby alebo relaxujte pri zapustenom bazéne (5,20 x 3,25 x 1,50 m) s tepelným čerpadlom a pieskovou filtráciou a uložte si všetko čo potrebujete do záhradného domčeku (3 x 2 m).

💧 Ďalšie výhody zahŕňajú obecnú vodu a kanalizáciu, vŕtanú studňu na automatické zavlažovanie záhrady, tehlovú konštrukciu a škridlovú strechu.

💰 S mesačnými nákladmi len 123 EUR za elektriku a 24 EUR za vodu, túto nehnuteľnosť oceníte aj z finančného hľadiska.

🏙️ Nachádza sa v oblasti s plnohodnotnou občianskou vybavenosťou, vrátane potravín, lekárne, MŠ, fitness centra, autobusových a vlakových spojení a športových areálov. S výbornou dostupnosťou 20 minút autom do centra Bratislavy a 15 minút autom do Podunajských Biskupíc, táto lokalita ponúka všetko, čo potrebujete na pohodlný život.

 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
445.82 m2
Úžitková plocha:
92 m2
Zastavaná plocha:
110 m2
Stav:
novostavba
Počet izieb:
4
Typ budovy:
tehla
Terasa:
áno
Terasa plocha:
25.2 m2
Počet terás:
1
Vykurovanie - podlahové:
áno
Optická sieť:
áno

Virtuálna prehliadka

 

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti